«Αναλογικές φαντασιώσεις σε δύο τροχούς», έτσι προλογίζουν συνήθως τις χειροποίητες δίτροχες δημιουργίες της Walt Siegl Motorcycles, ένα custom garage από το Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ.

Τι κάνει; Παίρνει ευρωπαϊκές μοτοσικλέτες του ένδοξου παρελθόντος και τους αλλάζει κυριολεκτικά τα φώτα, μετατρέποντάς τες προσφάτως και σε ηλεκτρικά ποιήματα.

Ο Walt συνεργάζεται πια με τον σχεδιαστή Mike Mayberry (της φοβερής Ronin 47!) για να εξερευνήσει τις προοπτικές της ηλεκτροκίνησης, αφήνοντας πίσω του τις εποχές που πείραζε τα ιταλικά μηχανάκια με τους θηριώδεις κινητήρες και τις τρομακτικές επιδόσεις.

https://www.newsbeast.gr/

Η τελευταία συνεργασία των δύο αντρών απέδωσε την Alta Redshift Pact, που πατά μεν πάνω στην τρομερή χωμάτινη Redshift της Alta Motors, χωρίς τον κινητήρα της ωστόσο.

https://www.newsbeast.gr/

Η νέα και ηλεκτρική καρδιά της μοτοσικλέτας αποδίδει τώρα 50 άλογα, την ίδια ώρα που η καινοτόμα μπαταρία της φορτίζει σε μόλις 3 ώρες με παροχή από τη συνήθη οικιακή πρίζα.

https://www.newsbeast.gr/

Εξωτερικά βέβαια είναι μια άλλη ιστορία, εντυπωσιακή ιστορία, με καθαρές γραμμές και την μπαταρία ως το μεγάλο σχεδιαστικό καμάρι.

https://www.newsbeast.gr/

Μία και μοναδική για την ώρα, δεν είναι σαφές αν οι Walt και Mike θα τη ρίξουν στην αγορά ή αν ήταν απλώς άλλο ένα υπέροχο πείραμά τους…

https://www.newsbeast.gr/https://www.newsbeast.gr/https://www.newsbeast.gr/

Source link