Αξέχαστη ήταν και αυτή η Κυριακή στο Markopoulo Park για τους φιλίππους, που απόλαυσαν συναρπαστικές ιπποδρομίες, με αφίξεις που έκοβαν την ανάσα.

Στην κορυφαία ιπποδρομία της ημέρας ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ κατέκτησε το Κύπελλο Ταχύτητος στην απόσταση των 1.100 μέτρων και αναδείχτηκε ταχύτερος ίππος για το 2019.

Στην τέταρτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση, της Κυριακής 26 Μαΐου, σημειώθηκαν μεγάλες αποδόσεις στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι κούρσες) και στο Τετραπλό.

Ο μεγάλος τυχερός του Σκορ 6 κέρδισε το ποσό των 12.275,62 ευρώ με δελτίο αξίας 12 ευρώ, το οποίο παίχτηκε σε πρακτορείο της Γλυφάδας. Στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) ένας νικητής από την Ηλιούπολη κέρδισε 2.411,70 ευρώ.

Απονομή Κυπέλου Ταχύτητος. (Από αριστερά προς τα δεξιά) Το αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΦΕΕ κα. Κατερίνα Χατζοπούλου, ο διευθυντής οικονομικών υπηρεσιών της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ κος Γιώργος Σκούρας, ο νομικός εκπρόσωπος της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ κος Σπύρος Χειμάρας, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΦΕΕ κος Γιώργος Παρθένης, ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ κος Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο αναβάτης κος Κώστας Μαστοράκης, ο εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας κος Μάριος Κουτσομύτης, ο προπονητής κος Χρήστος Σταύρου και το μέλος της Επιτροπής Ιπποδρομιών κος Σέργιος Σπασσώφ.

Ρεκόρ αγορών στις δημοπρασίες εξωτερικού με αγορά 13 ίππων από Έλληνες ιδιοκτήτες

Δυναμική ήταν η επανεμφάνιση των Ελλήνων στις δημοπρασίες του εξωτερικού, μετά τις πρόσφατες εξαγγελίες της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ για τη νέα εποχή του ιπποδρόμου.

Δεκατρείς διετείς καθαρόαιμοι ίπποι, αριθμός ρεκόρ για την συγκεκριμένη δημοπρασία, ήταν ο απολογισμός των αγορών των Ελλήνων ιδιοκτητών από τη δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στην Ιρλανδία στις 23  και 24 Μαΐου.

Συνολικά, αγοράστηκαν 16 ίπποι στις δημοπρασίες του Μαΐου και θα ενσωματωθούν στο υπάρχον ιππικό δυναμικό του Markopoulo Park.

Συναρπαστικές αφίξεις απόλαυσαν οι φίλιπποι

Βόλτες με πόνυ για τα παιδιά και φωτογράφιση με τα εντυπωσιακά alpaca

Και αυτή την Κυριακή οι πολλές δραστηριότητες που προσφέρει το Markopoulo Park για όλη την οικογένεια αποτέλεσαν πόλο έλξης.

Οι νεαροί επισκέπτες έκαναν βόλτες με πόνυ, φωτογραφήθηκαν με τα εντυπωσιακά alpaca και διασκέδασαν στο Family Club με δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, ζωγραφική, face painting και μπαλονοκατασκευές.

Τα παιδιά διασκεδάζουν κάθε Κυριακή στο Markopoulo Park
Τα παιδιά διασκεδάζουν κάθε Κυριακή στο Markopoulo Park

Τα Κωνσταντίνεια 2019 φιλοξενήθηκαν και στους χώρους του Markopoulo Park

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 25 Μαΐου τα Κωνσταντίνεια 2019, τα οποία φιλοξενήθηκαν και στους χώρους του Markopoulo Park.

Περισσότερες από 500 ήταν οι συμμετοχές στους αγώνες δρόμου 8 χιλιομέτρων για δρομείς-βαδιστές και 1,2 χιλιομέτρων για τα παιδιά.

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλητισμού που συμμετείχαν, σε συνδυασμό με τις άψογες καιρικές συνθήκες, απόλαυσαν έναν συναρπαστικό αγώνα.

Τα Κωνσταντίνεια 2019 φιλοξενήθηκαν και στους χώρους του Markopoulo Park

Source link