Εσύ που οδηγείς μοτοσυκλέτα γνωρίζεις από ταχύτητα και οικονομία και αυτός είναι ο λόγος που η direct ασφάλεια είναι η ιδανική για εσένα.

Δες μερικές ερωτήσεις – απαντήσεις σε απλά ερωτήματα γύρω από την direct ασφάλεια και μάθε γιατί είναι σχεδιασμένες για εσένα και το δίκυκλο σου:

– Τι είναι οι direct ασφάλειες;

Οι direct ασφάλειες, είναι συμβόλαια που σχεδιάστηκαν πάνω στην φιλοσοφία της άμεσης, αξιόπιστης, γρήγορης και οικονομικής ασφάλισης. Ένα συμβόλαιο direct ασφάλειας σημαίνει πως το κάνεις απευθείας με την ίδια την ασφαλιστική εταιρεία, χωρίς την εμπλοκή κάποιου τρίτου προσώπου με τον ρόλο του μεσάζοντα.

– Γιατί είναι γρήγορες αλλά και οικονομικές;

Η ταχύτητα προέρχεται από το «έξυπνο» ψηφιακό μοντέλο που φέρνει καταναλωτές και ασφαλιστικές σε άμεση επαφή. Η διασταύρωση των στοιχειών του αναβάτη, του οχήματος και η πληρωμή της direct ασφάλειας γίνεται ηλεκτρονικά και αυτό σημαίνει κέρδος σε χρόνο και χρήματα.

– Με καλύπτουν το ίδιο;

Δεν υπάρχει απολύτως καμία διαφορά στις υπηρεσίες που παρέχει μία ασφαλιστική εταιρεία. Ένα συμβόλαιο direct ασφάλειας διαφέρει μόνο σε ένα σημείο, πως ο καταναλωτής αγοράζει υπηρεσίες απευθείας από την εταιρεία και όχι από κάποιον τρίτο πωλητή, δηλαδή έναν ασφαλιστή.

– Σε πόσο χρόνο θα είναι ασφαλισμένο το δίκυκλο μου;

Αρχικά θα πρέπει να επιλέξετε ένα πακέτο. Από τη στιγμή που θα καταχωρήσετε τα στοιχεία σας θα χρειαστούν μόλις λίγες ώρες ώστε να δημιουργηθεί το συμβόλαιο. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε μία direct ασφάλεια το πρωί και το μεσημέρι να έχει ενεργοποιηθεί και να μπορείτε να οδηγείτε νόμιμα το δίκυκλο σας.

– Μπορώ να προσθέσω καλύψεις σε μία direct ασφάλεια;

Οι direct ασφάλειες είναι σχεδιασμένες, όχι μόνο να παρέχουν οικονομία και ασφάλεια, αλλά και να προσωποποιούνται στις ανάγκες του κάθε αναβάτη. Έτσι μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον καλύψεις, όπως η οδική βοήθεια και να δημιουργήσετε ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης για την μοτοσυκλέτα σας.

– Πώς μπορώ να τις βρω;

Υπάρχουν δύο τρόποι για να βρεις τις direct ασφάλειες αυτοκινήτου, ο ένας είναι να έρθεις σε επαφή με κάποιον aggregator, δηλαδή μία σελίδα που συνεργάζεται με πολλές νόμιμες και αξιόπιστες εταιρείες και παρέχει τη δυνατότητα να συγκρίνεις τα πακέτα, ή να μπεις απευθείας στο site της εταιρείας που επιθυμείς.

Source link